14 Nisan 2010 Çarşamba

aysel'in hediyesi

http://kampanyamelegiaysell.blogspot.com/2010/04/aysell-ve-nivea-kampanyasi-2.html
Q10 Nedir?




Q10 cildin doğal yapısında bulunan güçlü bir koenzimdir. Ancak yaş ilerledikçe ciltte seviyesi azalıyor. Bunun sonucunda cilt, erken yaşlanmanın ana sebeblerinden biri olan dış etkenlere daha fazla maruz kalıyor.Bu görünümü tabiki hiç bir bayan kabullenemez değil mi ?



Ama Cildinizin kırışıklarla savaşmak için kendi sırrı var: Koenzim Q10. NIVEA, cilt hücrelerinin yenilenmesi için gerekli enerjiyi sağlayan ve antioksidan içeren “Koenzim Q10” sırrını kullanarak ürettiği NIVEA VISAGE Q10 plus ile kırışıklara meydan okuyor.



NIVEA VISAGE Q10 plus Kırışık Karşıtı Bakım Serisi, cildin doğal Q10 seviyesini artırarak, kırışıklarla cildin derinliklerinde savaşıyor ve cildi gözle görülür derecede pürüzsüzleştiriyor.

Birçok bayanın kabusu olan kırışık görünüme çözüm oluyor.



NIVEA Visage Q10 plus Kırışık Karşıtı Bakım Serisi yaş ilerledikçe ciltte azalan Q10 seviyesini artırıyor ve kırışıkları azaltıyor. Tüm dünyada 2 saniyede 1 adet satılan ve en etkili kırışık önleyici olan NIVEA VISAGE Q10 plus Kırışık Karşıtı Bakım Serisi, artırılmış UVA koruması ve GKF 15 özelliğiyle, cildi güneşin zararlı ışınlarından koruyan bir kalkan görevi üstlenerek, yeni kırışıkların oluşmasını da engelliyor.

Cildimizi hem kırışıklıklara karşı korurken hemde güneşin zararlı etkilerine karşı koruması çok güzel bence 2 bakımı da üstleniyor bu ürün.

TEŞEKKÜRLER NİVEA
BU ÜRÜNÜ KAZANMAK İÇİN YAPMANIZ GEREKENLER;


1- BLOĞUMUN İZLEYİCİSİ OLMAK,

2-NİVEA SİTESİNİ ZİYARET ETMEK http://www.nivea.com.tr/products/intro

3-BLOGUNUZDA 1 RESİM VE ÜSTTEKİ KIRMIZI YAZILAR İLE BİRLİKTE KAMPANYAMI DUYURMANIZ.

(BLOĞU OLMAYAN ARKADAŞLAR FACEBOOKLARINDA PAYLAŞABİLİR VE FACEBOOK LİNKLERİNİ YORUMA EKLEYECEKTİR. )

4- VE SON OLARAK BURAYA YAYINLADIGINIZ LİNK, İSİM VE SOYİSMİNİZ İLE YORUM BIRAKMANIZ





KAMPANYAM 20 GÜN SÜRECEKTİR . HERKESE BOL ŞANSLAR

1 yorum:

Aysel Durak dedi ki...

TESEKKÜRLER CNM BOL ŞANS